Raften in Marokko

Marokko is meer dan zon, zee, strand, cultuur en natuur. Bent u sportief en wilt u tijdens uw vakantie in Marokko actief zijn, zult u waarschijnlijk niet zo snel denken aan raften in Marokko.
Het atlasgebergte zorgt na inval van de dooi, voor snelstromende rivieren in de zomer. De prachtige natuur, het ijskoude smeltwater en de bergen zorgen voor fantastische belevenis in een schitterende omgeving. Hoewel het klimaat natuurlijk altijd veranderlijk is, ligt het raftseizoen tussen maart en juni.
Raften en kajakken wordt steeds populairder in Marokko.
De belangrijkste rivieren zijn: de Athansal, de N'Fiss en de Ourika. Tijdens mijn bezoek aan Marokko kwam ik in contact met Berber Rafting Adventures, zij bezorgen u een avontuurlijke vakantie, waar een goede sfeer en veiligheid volop staat.  Het team beschikt over allerlei erkende diploma's en zijn echte wildwaterexperts en veiligheidsspecialisten.
Berber Rafting Adventures biedt tal van activiteiten aan, zo behoren een weekend raften in Marokko, maar ook een 10 daagse reis vol van avontuur, cultuur en natuur tot de mogelijkheden. Voor meer info en activiteiten, voorwaarden, prijzen, vertrekdata en de mogelijk om te boeken kijk op de site van Berber Rafting Adventures.